Thursday, 13 October 2011

Contact Lens Ohsem



hahai blogger and stalker cantik manis .


sapa yang pakai lens cepat angkat tangan ?  nak kenyit-kenyit mata pun voley. hikhik . ehh kau pakai lens kaler ape? merah ? haii dah macam cik pon yang mengilai je . haaa ? kau punya kaler biru ? hamboiii .. dah macam mat saleh celop . kelas kau ^__^ . ni pakai lens sebab kau memang rabun ke sebab kau nak nampak gojes macam rozita che wan tu ? ahh takpe-takpe , duit kau kan . lagik pun lens sekarang boleh dapat dengan harga yang sangat murah . belambak kat pesbuk tu yang jual lens online . tapi siyes aku takut nak beli walau pun harga RM30 je . takut kualiti ntah hape-hape . kang tak masal mata cantik aku *cepat muntah* ni rosak . 



yes aku pakai lens . kaler hitam je , natural orang melayu *senyum sampai telinga* . aku pakai sebab memang aku rabun . power 400 kanan 475 kiri . bila pakai spek mata rasa macam alient , aku tak kompiden pada diri . spek yang buat mahal-mahal tu just aku guna bila dalam kelas or nak drive . kalau waktu lain korang haihai baibai je lah kat aku . memang aku jadik orang buta sekejap . pegi kelas memang wajib pakai lens tapi bila dah bangun lambat , memang spek mata pink aku tu yang aku pakai . tapi sejak lens aku koyak masa excident aritu , dah tade semagat nak buad lens lagik . 


orite , lens yang korang pakai sekarang neh dah ramai yang pakai . cuba korang try lens yang macam neh kat bawah neh pulak =)



ni lens untuk yang gila nike 


pegi tengok bola boleh pakai lens neh =)


rasanya spiderman punya lens lah neh



puntianak harum sundal malam boleh pakai lens neh


korang yang gila fesyen ni , try lah neh


agak-agak kau bengang dengan anak buah kau yang memekak kat rumah , pakai je lens neh biar budak-budak tu diam . hikhik


tengok bintang malam-malam pakai lens neh rasa maca pecinta alam


kau pegi date dengan boypren/gelpren kau , pakai lens ni . baru dia tahu kau memang sayang sangat dekat dia =)

so , korang rasa teringin tak nak pakai lens macam kat atas neh ? ke kau nak pakai lens yang macam budak baju pink tu pakai ? *promot diri sendiri* . yang penting 'kelip mata , tanya mata' haha *gelak sopan* .



14 0 orang balas surat:

Cik Eliza [Reply to comment]

bahaya yoooo!!!

jangn pakai lens! HAHA

rj Etika [Reply to comment]

bukan ke contact lens tu cam bahaya sket. pakai je spek. lagi comel. :)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Cik Eliza : pakai kanta pembesa dekat makmal sains jek lah =P

AININ SURAYA [Reply to comment]

@rj Etika : bila pakai spek dah rasa macam alient =.="

yen(toka ziizokukuto) [Reply to comment]

saya memang pemakai spec tegar,,huhuh,,,
kak,,,kalau saya power 350 pon dah tak nampak sabun dalam toilet,,camne kalau 475 kak???prgghh

kim heeruul [Reply to comment]

sasuke punya pon ada...

AININ SURAYA [Reply to comment]

@yen(toka ziizokukuto) : dah biasa tak pakai spek . cool kentang je . belagak macam orang nampak . kehkeh

AININ SURAYA [Reply to comment]

@kim heeruul : kaler ape . kaler ape ?? *sebok nak tahu* hikhik =D

ainie yusof [Reply to comment]

speek xpakai, lens pun xpakai. teringin nak pakai..hehe

merahitujambu [Reply to comment]

samalaa sy pon...pakai lens+kaca mata

AININ SURAYA [Reply to comment]

@ainie yusof : ishhh . jangan lah pakai . lecehhh =.="

AININ SURAYA [Reply to comment]

@merahitujambu : kite serupa . celet jari siket . hikhik

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine [Reply to comment]

aku ade satu lens warna biru.. member aku bagi.. kadang2 je aku pakai.. hehe

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : kau mesti perasan macam mat saleh celup . kahkah =P