Sunday, 11 December 2011

Oh New Ainin's Brand

sedang berlepak king dengan mereka-mereka lepas habis annual grand meeting banking yang erkkk . oh erkkkk sebab ape ? annoying dengan exco baru sem nic. SEM ni ye kawan . SEM ni *perlu ke caps lock SEM tu?* habis meeting terus keluar cepat-cepat lepas kena rebut kupon *paling benci main rebut-rebut macam ni =..=*. nampak dua budak yang dah cabut awal dari meeting ni terus join melepak . okie fainggg , kau cabut awal ye kawan !! tahu tak aku dah beku kat dalam tadi . cisss .

tengah best bergosip dengan ahli meja bulat . buat tak faham bila guard dah punsing ntah berape kali tak reti jugak we all nak balik kolej. dayah pen stalker terhebat jalankan kerja . kehkeh . habis barang atas meja kena selongkar . ehh banyak ke barang atas meja tu ? HAHA . pempuan biasa lahh , bila dah open table macam-macam dok bergosip . sampai kan si teleng palsu masa jiha present pon jadik topik . maap jiha , usus aku terbelit dengan kau dok meng auta pasal teleng . ape teleng ? kucing jiha yang abnormal . muahaha . fames kau teleng .

rasa nya dah lari tajuk . okie kembali pada berita utama . if kau nampak something yang buat rasa teruja tu membuak-buak keluar tanpa dapat di sekat even guna trafic light pongg ape yang kau akan buat ? lompa-lompat ? jerit-jerit ? haiyommm..buat lah yang advance sikit bagi tunjuk korang betol-betol tengah keterujaan . muahaha 

*ainin or aixin*

tetap nak mengaku tu nama aku jugak . sampai kena hentak-hentak kaki dekat atas meja . nak nama aku jugak . ainin ye ! perlu teruja sedikit tahap semut nengok nama tu dekat dompet . 


see . aku tetap jugak nak cakap tu nama aku . bukan senang nak jumpa .   


lihat lah bertapa kembong nye dompet tu berbanding isi dalam nye . terbaring terkulai layu di kelilingi gadis-gadis . kalau lah kau ade napsu kan ? heee


sangat suka warna mamat biru ni . tapi aku belum mampu nak curang lagi dengan si jambu tu 



*Faralyana Aziz owner dompet*

asyik amek gamba dompet je , owner pongg nak jugak bergamba . sekali aku tepek kan muka kau dalam ni fa . jadik model dompet jenama aku kejap lah ye  *perghasaannn*. ahh nama aku, kau ade ? huahuahua .



p/s: hari ni baru rasa nikmat mandi yang sebenar . habis lecun mandi hujan sepanjang modul tadi . keciwaaa tak dapat masuk hutan ='( 

4 0 orang balas surat:

fa [Reply to comment]

aq da mula bangga tengok entry nie. hahaha

AININ SURAYA [Reply to comment]

@fa tangan kehidung , kembangkan se besar yang boleh . kahkah =P

fa [Reply to comment]

hahaha sampai macam tu skali? terbaik! nnt masukkn lembu aq plak okay? :DDDDD

aimie amalina [Reply to comment]

hehehehe
sonok la tuewwww :p