Saturday, 27 August 2011

Annoying ! oh please lah !

assalamualaikum . lagi 2 hari nak raya . by the way , hye my stalker :)

kau tahu , makin hari aku makin annoying dengan kau . tak penat penat ke nak stalker belog aku ni ? ade je yang tak kena kat mata kau kan . aku rasa semua aku dah cakap kat kau dekat entry blog lepas aku kan . apa lagi yang kau nak?

oh, ekceli gamba aku kat entry nie, gamba dah lama la weh. jangan nak sempit sangat fikiran kau tu boleh tak. snap gamba pun guna phone je, mana la boleh nak tunjuk tarikh gamba tu kan. mesti bila kau baca ni kau akan cakap aku tipu kau kan. cakap tak serupa bikin. so what ever lah. barang tu pun ntah mana aku dah campak. note kat situ okie. 



kau cakap apa ? "harap pakai cun tapi perangai tak cun". kau nilai aku dari mata kasar dah nak cakap aku macam ni. oh mesti sekarang kau akan cakap "memang betol pun kau macam tu". don't judge a book by its cover lah. benda yang dah lepas kau nak ungkit-ungkit. kau tak kenal aku, jangan ikut sedap mulut kau nak cakap. apa yang berlaku dulu tu dah berlalu. dah berapa kali aku ulang cakap benda yang sama. apa sebenar nya yang kau nak lagi dari aku? nak aku kembali jadi macam dulu lagi. nak macam tu? kalau aku dah lepas kan, jangan buat macam aku tak lepas kan lagi. note lagi kat situ .

aku tak pernah rasa bangga pun lah dengan apa yang aku pakai . dengan apa yang aku buat . aku dah pulang kan barang tu kan. ada kat rumah kau kan? kau nampak depan bijik mata kau kan barang tu dah kembali pada pemilik asal nya. benda ni pun kau nak cakap kan lagi ke . apa point kau kan sini sebenarnya haa? kau wish aku cakap apa? kau suruh aku berubah , yes aku buat . aku cuba . tapi kau ? apa perubahan kau dah buat ? ada ? kau masih kat tapok lama . masih tertumpu pada benda-benda lepas . wake up lah . 

dah lah . aku cuba nak jernih kan keadaan . tapi kau yang nak keadaan terus jadi keruh . masih nak blame aku . sampai bila . ye aku memang tak nak orang hina, maki, kutuk aku . takde sape pun yang nak . aku tak nak cakap kasar dengan kau . tapi kalau kau baca ni and kau rasa ayat aku kasar , maaf lah . every human is not perfect .   



 p/s: apa yang 'adik angkat dia'(adik angkat ke?) tu cakap tentang aku pada kau ye? jangan kau percaya 100% . dia tu pun pernah hebat mungutuk diri kau pada aku . 
p/ss : pepatah "tahap ilmu seseorang itu yang membeza kan cara dia berfikir" . sorry to say . tapi kau dah membukti kan nya .

4 0 orang balas surat: