Saturday, 22 October 2011

Rasukan Monster Perot

malam yang sejuk ni , perot aku memang memerlukan tuntutan batin belaian jiwa raga . teringat petang tadi ada buat popiah untuk minum petang . simpan yang lebih dalam ais box . kira macam popiah frozen jugak lah . okie , makcik pakcik , sila ambil saya sebagai menantu anda . lelaki pulak , usap dada and cakap , "pandai aku pilih bakal isteri" hikhik *stalker baca terus muntah hijau* . hikhik . kemain lagi puji diri sendiri . masuk bakul , pandai-pandai lah nak angkat sediri . baru kau tahu berat badan kau yang macam monster tuh .

*sape nak rase , jemput datang rumah . kehkeh*

*abaikan kuali yang dah berusia moyang tuh . tengok isi je dahh lah*

*sebab sambil masak sambil tengok tibi , ni lah jadik nya*

citer Azam Ala Kazam kat tv3 malam ni best !! . sebab curik curik tengok citer ni lah goreng popiah hangus . ehh takde lahh hangus mana , kaler je yang macam tu tapi rasa tetap sama . sedapppp .


p/s : jemput makannn semuaaaaa . nyum nyummm . lepas ni rasa macam nak makan mee hoon sup lah pulak . membazir ibu masak tak habis . hahai =='

5 0 orang balas surat:

Cik Azizah [Reply to comment]

camner nak buat popiah tu yunk! bagi la resepi..hikhikhik sedapnya minum petang mcmni...

diana [Reply to comment]

pandai masak...
boleh kawen dah ni..
anak sapa la ni???
hehehhe

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Cik Azizah : nak tulis resepi tak pandai lah jijah . inti pakai kentang and serbuk kari daging je . masak main campak je . sedappppp ^^,

narumi sakura [Reply to comment]

waaa sdpnye nak satu!

AININ SURAYA [Reply to comment]

@narumi sakura : blurkkkkk . dah habis masuk perot .heee~~~