Saturday, 22 October 2011

Senaman Mulut . Mari Senyum + Gelak Bersama


assalamualaikum . sejuk malam ni . hujan lagik bumi Batu Pahat .haiyommm mata mula lah berat mengada-ngada nak ajak tido cepat . menambah kan kuantiti lemak aku yang sedia tebal and akan berganda dengan suka gembiranya mencomel kan badan aku. hahai .

enrty hari ni sarat mengandung dengan gambar . sebelum tengok gamba kat sini , muncung kan bibir korang ke depan , muncung kiri , muncung kanan . lepas tu bukak mulut besar-besar umpama nak sumbat sebijik double cheese McD dalam mulut . okie , dahhh siap ! jommm tengok dengan husyuk dan tawaduk macam korang tengah baca soklan final exam . hikhik

*fyBOGEL . agak nak penampa nama produk ni*


*agak-agak pencuri sempat baca ke ?*

*kat mane KUANTAU tu wehh =.=*

*cintailah bahasa kita . siap pantun gitu*

*geng Hantu Kak Limah pegi serang bowling *

*kalau baca ni tak sentap jugak , aku tak tahu lahh*

*kelantan memartabatkan betol bahasa negerinya . hebat!!*

*korang yang lelaki tu ,try a bagi text ni kat gelpren korang*

*emosi ! kan dah kena marah!*

*bagus betol signboard ni =)*

*banyak songek lah kedai fotostat ni!!*

dahhhh , jangan senyum sensorang lah . korang je yang tak penah jumpa benda nie kan . *pssssttt , aku pun tak penah jumpa . hikhik* . kalau jumpa mesti korang jadik jakon kan . hahai . sama lahh kita .

2 0 orang balas surat:

Cik Azizah [Reply to comment]

kahkahkahkah sengal betol la..boleh tergelak petang2 gini..


P/s: yunk..takleh nak shout kat shoutbox! ip jijah ban...sampai hati...wuaaa :(

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Cik Azizah : shoubox tu mentipu lahhh . takde ban cik jijah ponggg =="