Saturday, 29 October 2011

Sahabat & Kawan : Part 3


ibu selalu pesan " cari kawan yang bawak kita ke jalan yang baik bukan bawak kite ke jalan yang seronok" . alhamdulillah aku ada kawan macam mereka .  

*doakan kami akan jadi nurse , lawyer , banker yang berjaya =)*

 *nisa yang tak singgle and wana yang masih single&available*

cuti deepavali ritu baru lahh dapat berdating dengan jayanya . memasing balik cuti . masa macam ni lahh dapat jumpa , kalau takk memang non hadoo0o . last jumpa masa raya ritu . fine ! sangat lama tak jumpa ==,


bumi batu pahat ni nasib baik lah tak besar mana . kalau tak dah habis we all jelajah semua nya. habis semua shopping mall kena terjah . satu hari 6 tempat we all pegi . pantai je we all tak dapat nak pegi sebab hujan . emm  bukan senang nak kumpul macam ni . swear , I love them so much <3

*wana jadik driver rasmi kitorang ritu*

wana sayang , one day awak akan jumpa Mr.Right awak . benda yang dah lepas , biarlah . jangan salah beri hati lagi dear <3

*terjumpa pulak Dayah and her boypren masa jenjalan dekat BP Mall*

dayah gedek . jaga pacik panda tu baik-baik . nak gadoh-gadoh meh biar aku yang tolong pi tumbuk zarul tu =)

my dear friend , don't walk behind me , I may not lead you . don't walk in front of me , I may not follow . just walk beside me and be my best friend =)


*a friend is one who knows you and loves you just the same*

nisa sayang , kau tahu apa yang orang lain tak tahu . cepat-cepat kawin dengan si tonggek tu , aku jeles tengok korang dari sekolah sampai sekarang bekepit je . ingat aku ni pengapit kau nanti okie =)


a friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide ,and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity



*pegi jumpa Fara kat tempat keje dia*

kawan ketawa gembira senang nak cari , tapi kawan yang nangis sedih duka susah nak jumpa . my dear friends , belajar betol-betol sampai dapat apa yang awak nak . hard time don't last forever but true friendship do . i'll always be there for anything you need . even if it's just someone to listen . 

a friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself <3


16 0 orang balas surat:

Iffah Afeefah [Reply to comment]

Huahhh snok de kawan

diana [Reply to comment]

semoga kekal jalinan persahabatan ini...

jom tukar kotak komen kamu bagi senang sikit nak komen2 ye..pi kat link ini...

www.dianarashid.com/2011/10/kotak-komen-pop-up-window.html

Rosalia [Reply to comment]

adore ur long skirt :D

Hanif [Reply to comment]

Hai Wana single...hehehehhe
Best yek..dapat kawan-kawan satu kepala...

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Iffah Afeefah : mereka kawan terbaik =)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@diana : i'll cekidaut darl . thanx =)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Rosalia : dekat jalan TAR / masjid india sangaaatttt banyak jual skirt ni =)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Hanif haii hanif *tolong jawab kan untuk wana* hikhik .

kim heeruul [Reply to comment]

tp knap dlm gambar mcm ke jalan yg menyeronok kan..? hahaha

AININ SURAYA [Reply to comment]

@kim heeruul : haiyaaaa . ade yang tersurat lahh kim =="

aimie amalina [Reply to comment]

bertuahnye badan ye =]
heeee
sonok kan ada kwn cm ni
meronggeng sesama
menangis sesame kan..

yen(toka ziizokukuto) [Reply to comment]

huhuhuh,,,sweet lah :)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@aimie amalina : yeappp . seronok ade dorang =)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@yen(toka ziizokukuto) : manisssss . wahaaaa~~~ =D

Cik Eliza [Reply to comment]

best!
jealous!
kbye

Fana Mazlan [Reply to comment]

hai awak. kenal saya x?

http://lovelyhaty.blogspot.com