Thursday, 19 January 2012

Lembu Mengawan Di Uitm







dah hampir 20 tahun hidup kat dunia ni, okie mention bagi terang lagi *20 tahun ye* aku belum pernah tengok pun lembu mengawan . selalu nampak kucing kat ghumah tu je . fine !! kucing aku suka berasmaradana !!



ignore kan orang yang dekat belakang tu. ekceli tengah kelas masa ni. see Afi sampai pegang-pegang dagu nak faham lecturer aja, Faraliyana Mahpa eh mahfa eh *wehh fa, camne eja nama ayah kau ?* konon tekun salin note . oh aku? tak berjaya nak menekunkan diri if nampak benda-benda comel . see lembu ni, tengah buat muka comel nak mengawan . haha





bila dah landing kan atas peha , lagi lembu ni buat muka comel . alolo . nanti aku cari kan kau gelpren ye lembu . mesti kau dah jemu tengok muka tuan kau kan ? *okie fa , cool jangan marah*






lembu ni dah pandai buat muka comel . pandai si tudung pink ni ajar lembu ni kan *angkat kening* . nanti kita pegi Zoo Negara ye , aku carik kan gelpren kau yang gojes . tuan kan dah banyak sekse batin kau . kat uitm ni perempuan yaang ramai , takde betina . sebab kau comel sangat , aku nak jadik kan kau menantu ibu aku lah . kat ghumah aku dah macam zoo kucing . nanti boleh dapat baka hebak . Lembu + kucing = Lemcing . Haha


3 0 orang balas surat:

Paris Lipton [Reply to comment]

aummmm <--bunyi lembu mengawan hehe

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Paris Lipton : nape macam pelik je bunyik lembu neh ?? =..=

fa [Reply to comment]

http://sayafara.blogspot.com/2012/01/wahai-si-kambing-tuah.html

tgk entry nie. heh! :D