Saturday, 31 December 2011

Sahabat & Kawan : Part 4



alhamdulillah waktu aku cuti midterm ni semua gelpren aku pun cuti . rabu lepas deal dengan semua , as usual kereta wana yang jadik mangsa and wana jugak yang jadik driver we all satu hari tu .  

*wana . niesa . seha . aku . syara*

if korang baca entri yang lepas , aku selalu berdating dengan wana and niesa . syara masa tu tengah sebok nak STPM , seha pulak tak pernah dapat cuti sama dengan waktu aku cuti . so bila dapat sama macam ni , mesti jugak jumpa dyeall semua . wajib =)


zaman sekolah menengah aku , memang dyeall yang selalu ade dekat sekeliling aku . last sekali aku jumpa seha and syara time hari raya tahun lepas . maknanya dah setahun lebih aku tak jumpa budak dua ni .

*perlu lempang tak buat buka cengitu ?*

syara dah jadik pengangur dekat ghumah . after STPM dia membesar kan diri dekat ghumah je . rindu sangat-sangat dengan budak comel ni =')

*korang pun dah kenal budak ni kan*

owhh yeahh . sem ni aku amek subjek business law and niesa lah jadik tempat  rujukan aku sebab dia kan amek course law. she always remaind me that law is easy . okie niesa , aku cuba jatuh cinta dekat law =.="

*sorok belakang wana sebab cuba menilai sape yang gemok . kehkeh*

hari we all hangout tu baru wana sedar yang dia nie rabun silau . balik dah malam , seram pulak bila wana cakap mata dia tak nampak sangat . takpe-takpe , aku boleh drive . kereta auto je kan , petik jari je . haha

*gemok nya kau , kurus nya seha*

dari sekolah sampai sekarang tak jugak gemok seha ni . aku yang makin mengembang ade lah =.=

*lalu depan ni, mesti mata lelaki buka besar . gambar pempuan seksi kan*

*nengok wayang citer kanak-kanak . tanak tunjuk dewasa sangat =P*

*boleh jadi patung cendana tak?*

semua orang senyum-senyum bila tengok baju aku sama dengan baju kat kedai ni . haiyommm . takan nak pegi lari pulak kan =)



p/s: tak tahu bila lagi dapat kumpul ramai-ramai cengini ==.

4 0 orang balas surat:

aimie amalina [Reply to comment]

seronok kan kalo dpt kumpul ramai2
dah abis u ni
ntah bile dpt jmp deme
huhuhu

kim heeruul [Reply to comment]

cun cun gak.. hehehe...
selamat tahun baru.

AININ SURAYA [Reply to comment]

@aimie amalina : buat lah runion . mesti best . banyak gosip terkumpul . kehkeh

AININ SURAYA [Reply to comment]

@kim heeruul : kau nak yang mane ? hewhew =D