Thursday, 15 March 2012

I've Been Proposed And I'm Engaged

phewww =.=" . berenti jantung bace title post haku . currently tengah setadi lagi mempulun subjek business law . Ya Allah, sesak napas nak hafal segala kes and the sections . okie rebus buku before exam, then sure A *dalam kubur lah kau ainin* .

video


admire dengan si jejaka cengini . hikhok . DSLR idaman kalbu kapan kau datang ke pangkuan ku . okie ainin, sudah-sudah lah merapu *tepuk dahi* . rasanya most of people dah tengok kan video Dena Bahrin ni . blogger yang makin pames after dia buat video ni . wohoiiiii , lemah jantung if aku yang dapat cengitu =') *mimpi wehhh . mimpi kau je nak dapat!!*

people will do anything nak sampaikan apa yang dia rasa . tak semestinya perlu bercakap . zaman dah makin maju, otak bertambah kretif . dan aku selalu juga buat luahan perasaan yang lebih kepada kemerapuan bila datang kebosaan *okie tatabahasa dah lari 200m* . bongkar je status FB and print screen part status merapu, konon nak macam Dena lah kan  . ecehhh *kemain kau*


ni cara nak express kehendak diri . muehehe . yelahh , umur dah bertambah *ehemm* kena tahu apa yang nak . kena cari jodoh before dapat title andartu . cool bebehh , jodoh ade dekat mana-mana even kau baru keluar toiler R&R boleh je jumpa jodoh kau time tu . HAHA


terpengaruh lagu rossa feat sape ye ? "ku pinang kau dengan bismillah" . then esok masuk kelas jadi bahan *lempang sensorang classmates* . quite good kan if lelaki guna cari ni nak proposed perempuan *blink blink*


status cengini buat admire terus menangis guling-guling patah hati *ade ke kau admire ainin oii? =..=* then buat chat box pesbuk tetiba senyap tanpa ganguan . HAHA 


okie , ni betul-betul berlaku !! but not exactly cincin merisik untuk aku but cincin merisik ibu from abah . di sebab kan jari ibu dah menggemok tak macam 27 years ago,  ibu bagi lah anak nya si cantik manis *perasan lebih* ni yang pakai =) . then if ade yang tanya cincin ape ni ? cakap je lah cincin merisik . tak baik tipu.muahaha


gambar juga menceritakan semua nya . people keep questioning betul ke kau ni ainin? senyap-senyap je tetiba dah engaged . BFF aku lah yang menjadi mangsa tempat dorang nak tanya . huru hara kau buat kan ainin ! HAHA . 


ape rasa darah kite ye ? ohh manis katanya . haha *lempang laju-laju kau ni*


ni gila !! demand sangat tinggi kau hingat hade yang nak hikooottt hotakk mehreng khau *sudah-sudah ainin mimpi di petang hari* kau ingat aku gila ke nak mintak cengitu ? ingat ibu abah aku ni jual anak ? ishh ishh 


ni pun nak merapu juga . sekurang-kurang nya aku tak menjiwang . aku buat kelas munakahat .. ehh muamalat .. ehhh muu??? ape ye ? HAHA 

people will judge ape yang dorang nampak kan ? yang penting diri kita sendiri yang tahu =) . okie nak sambung setadi yang dah terbengkalai sejam . babai