Thursday, 29 December 2011

Ending Tentang Dhia


the end of tentang dhia . sobsob . rasanya aku lagi pilih citer ni dari ombak ghindu sebab aku langsung tak menangis nengok ombak ghindu tuh =.= . aku lagi meleleh air mata nengok ending tentang dhia ni . sobsob *hembus hingus lap kat orang sebelah* T__T


selalu tunggu kat tonton je baru dapat nengok tentang dhia ni . cuti midterm ni pulak betol-betol time ending citer ni . syokk lah dapat nengok kat tibi . tapi tak syok sebab tak boleh nak jiwang sensorang . biasa baring depan lappy kat dalam bilik , nengok citer ni sensorang . bila kat rumah nengok ramai-ramai . tadi nangis pun sorok-sorok sebab takut adek and kakak aku gelak kan . kompom kalau aku kat sensorang mesti dah meleleh-leleh hingus . sobsob . 


walaupun ending citer ni buat aku geram sebab mummy dia ni just kena pukul-pukul manja je dengan nenek . tapi puas hati sebab zikir and dhia betol-betol sehidup semati . rancangan allah lagi terbaik dari rancangan kita kan =) . rasanya Ombak Rindu tu tak boleh tanding Tentang Dhia ni . Tentang Dhia lagi best kan =)


p/s : abah aku baru sampai ghumah . balik dari kampung halaman dia kat Negeri Sembilan tengok kem dia kat sana . and guess what , baru seminggu kat N9 dah habis dia bantai cakap minang kat rumah ni . okie abah , saya tahu abah anak minang tapi dah pening dengar abah cakap =..= 

4 0 orang balas surat:

Iffah Afeefah [Reply to comment]

suke cte ni
walaupon sedih manjang

aimie amalina [Reply to comment]

setuju!
x nanis jugak tgk ombak rindu
hehehehe

ayah nak amik peeling minang tu :)

AININ SURAYA [Reply to comment]

@Iffah Afeefah : best kan . ibu kite tengok ending ni dua kali . kat tibi and tonton tv3 . dua kali nengok , dua kali ibu nagis . hehehe

AININ SURAYA [Reply to comment]

@aimie amalina : novel lagi best . baru ghase nak nangis . hikhik

ayahhh cengitu , orang kat ghumah pening nak faham pe ayah cakap =..=